Referinta: DF99595

Masca viziera protectie fata, reglabila, albastru/transparent

Viziera de protectie reglabila, cu burete, este un echipament individual pentru protectia fetei impotriva stropilor si particulelor solide de joasa si medie energie, care pot veni in contact cu epiderma, ochii si musoasele din zona fetei. Inainte de utilizare, se indeparteaza folia de protectie de pe ambele parti ale materialului transparent. Suportul de...

Pret 17,00 RON
Mai multe
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Masca Protectie KN95
  • Masca Protectie KN95
  • Masca Protectie KN95

Masca Protectie KN95

DF8411

Produsul este destinat in principal sa protejeze persoana care il foloseste, indiferent daca se afla intr-un mediu medical sau nu.

29,00 RON
cu TVA
Cantitate

Descriere

Mastile PPE masoara filtrarea dinspre exterior (mediu) catre interior, filtrand aerul care ajunge la utilizator.

Mastile Personal Protection Equipment (PPE) sunt testate referitor la filtrarea particulelor inhalate.

Mastile filtrante PPE impotriva particulelor se clasifica in trei clase FFP1, FFP2 si FFP3, in functie de eficienta filtrarii si de fuga totala maxima spre interior.  Mastile filtrante FFP2 au grad de filitrare de >=95%, FFP3 au grad de filtrare >=98%.

Masca este proiectata pentru a proteja atat impotriva aerosolilor solizi cat si lichizi.

Produsul este destinat in principal sa protejeze persoana care il foloseste, indiferent daca se afla intr-un mediu medical sau nu.

Materiale si contructie: Masca este constituita integral sau in cea mai mare parte din material filtrant sau contine o piesa faciala in care este montat nedetasabil filtrul (filtrele) principal (principale). Masca poate contine supapa/supape de inspiratie si/sau expiratie.

Design: Este destinata sa asigure o etanseitate adecvata fata de atmosfera ambianta la nivelul fetei purtatorului, atunci cand pielea acestuia este uscata sau umeda si cand acesta misca capul.

Penetratia materialului filtrant masoara procentul de permeabilitate al materialului filtrant si are valori de 20% in cazul FFP1, 6% in cazul FFP2 si 1% in cazul FFP3.

Mastile sunt folosite pentru protectia cailor respiratorii, se adapteaza perfect formei fetei, permit o respiratie fara efort. De asemenea, constituie o bariera eficace de filtrare.

Detalii ale produsului
DF8411
2685 Produse

4 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook