Utilizarea (vizitarea sau cumpararea de produse) site-lui www.dentfactory.ro  implica acceptarea unor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

ATENTIE

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate orala.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de Dent Factory – Atra Medical Divers SRL.

Proprietarul site-ului  http://www.dentfactory.ro este Atra Medical Divers S.R.L.  cu sediul in B-dul Pipera, 198/4, Oraș Voluntari inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J23/3449/2016, avand cod unic deinregistrare RO30927352, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: B-dul Pipera, 198/4, Oraș Voluntari.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:

office@dentfactory.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;

office@dentfactory.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.dentfactory.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea www.dentfactory.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.dentfactory.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Atra Medical Divers S.R.L nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul www.dentfactory.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Atra Medical Divers S.R.L nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele www.dentfactory.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Atra Medical Divers S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Atra Medical Divers S.R.L, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare Atra Medical Divers S.R.L are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma Atra Medical Divers S.R.L nu va purta responsabilitatea si nici nu v a putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Atra Medical Divers S.R.L si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii Atra Medical Divers S.R.L si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000(actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin curier la adresa: str. B-dul Pipera, 198/4, Oraș Voluntari, Jud. Ilfov. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original printr-o firma de curierat rapid. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Atra Medical Divers S.R.L se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate prin transfer bancar, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre Atra Medical Divers S.R.L  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor judecatoresti din Ilfov.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Aceasta informare cu privire la datele de confidentialitate se aplica firmei  Atra Medical Divers SRL, detinatorul si administratorul  site-ului www. dentfactory.ro , al carei obiect de activitate este comercializarea si administrarea de produse stomatologice. 

www. dentfactory.ro  colecteaza si stocheaza date cu caracter personal pentru clientii care achizitioneaza produse si servicii puse la dispozitie pe acest site. 

Site-ul web este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (GDPR) - Regulamentul Uniunii Europene 679/ 2016, aplicabil de la data de 25 mai 2018.

Date personale

Datele personale se refera la informatiile privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”). ”O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.”

Categorii de date personale

Datele colectate cuprind urmatoarele: nume, prenume, cod numeric personal, cont banca, adresa de facturare, adesa de email si numar de telefon. 

Persoanele vizate nu sunt obligate sa furnizeze aceste date, insa refuzul determina imposibilitatea intocmirii licentei.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal:

generarea facturilor pentru lprodusele achizitionate, activarea abonamente si conturi si informarea clientilor privind noi oferte sau produse si servicii 

respectarea obligatiilor din termeni si conditii

www. dentfactory.ro  nu colecteaza categorii speciale de date cu caracter personal, adica "date cu caracter personal care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unica a unei persoane fizice, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala ale unei persoane fizice." Acest site foloseste cookie-uri si stocheaza local parole sau alte elemente de identificare. 

Parola si utilizatorul necesare conectarii in contul de utilizator pot fi salvate de catre browserul de Internet (responsabilitatea si protectia acestor informatii apartine utilizatorului).

Divulgarea datelor personale

Informatiile cu caracter personal nu sunt divulgate persoanelor terte, cu exceptia Politiei, instantelor judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Utilizarea si stocarea datelor cu caracter personal.

Datele personale vor fi utilizate doar in scopul in care acestea au fost colectate, (facturare, intocmire licente de utilizare a programelor furnizate, asistenta, informare actualizari sau produse si servicii noi si oferte). Aceste date sunt stocate si ulterior expirarii perioadei de valabilitate a licentei pentru cazurile in care se doreste achizitia unei noi licente si pentru respectarea termenilor licentei (furnizarea informatiilor de activare pentru o versiune a programului in care licenta era activa), pana la cererea scrisa sau telefonica a persoanei vizate.

Securitatea datelor cu caracter personal 

www. dentfactory.ro  va procesa datele in mod sigur, si va aplica masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat.

Drepturile persoanelor vizate in ceea ce priveste datele cu caracter personal

Dreptul la informare – persoanele vizate pot solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Dreptul la rectificare – persoanele vizate au dreptul de a solicita rectificarea datelor personale colectate prin intermediul site-ului. Solicitarea poate fi formulata in scris (email) sau telefonic si va fi fi efectuata de catre operatori in cel mult 30 de zile de la data formularii.

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – Persoanele vizate au, de asemenea, dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal, atat timp cat nu sunt incalcate conditiile contractuale cu furnizorul. Daca persoanele vizate solicita stergerea datelor cu caracter personal, furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge contul de autentificare. 

Dreptul de opozitie – persoanele vizate se pot opune, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim. In aceasta situatie, furnizorul isi rezerva dreptul de a nu respecta conditiile de autentificare ale utilizatorului. 

Dreptul de a depune plangere – persoanele vizate pot depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Actualizari ale politicii de confidentialitate

www. dentfactory.ro  isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Politica de Confidentialitate, pentru ca aceasta sa fie conforma cu legislatia nationala in vigoare si cu directivele europene.

1. Politica de utilizare Cookie-uri 

Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de Atra Medical Divers S.R.L  (denumita in continuare www.dentfactory.ro).  

2. Ce sunt Cookie-urile? 

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet pasiv? (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale). 

  

3. La ce sunt folosite Cookie-urile? 

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Darmaplant pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: ? preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. 

  

4. Ce Cookie-uri se folosesc? 

Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.  

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? 

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: 

  1. Cookie-uri de performanta a site-ului 
  2. Cookie-uri de analiza a vizitatorilor 
  3. Cookie-uri pentru geotargetting 
  4. Cookie-uri de inregistrare 
  5. Cookie-uri pentru publicitate 
  6. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate  

  

6. Contin Cookie-urile date personale? 

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.  

7. Stergerea Cookie-urilor 

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. 

  

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet? 

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. 

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. 

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont): 

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului si categorii de produse si servicii. 

Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor si retinerea parolelor. 

Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search). 

Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor si limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site. 

Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator. 

Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics,  cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

E-MAILURI DE PHISHING

Ce este un e-mail de phishing?

Scopul mesajelor e-mail de phishing (frauduloase) este furtul de identitate si/sau infectarea computerului dumneavoastra cu un virus. Aceste mesaje solicita date cu caracter personal, adesea solicitându-va sa faceti clic pe un link si directionandu-va catre site-uri sau numere de telefon unde va cer sa furnizati date personale. Link-ul respectiv va incerca adesea sa va infecteze computerul cu un virus. Dupa aceea, detaliile personale vor fi utilizate abuziv in scopuri ilegale.

In cazul în care primiti un e-mail de la www.dentfactory.ro  in care vi se solicita sa furnizati detaliile cardului sau informatii similare, va rugam sa retineti ca acest e-mail nu este trimis de www.dentfactory.ro. Dentfactory.ro  va solicita informatii cu privire la contul dumneavoastra pe  www.dentfactory.ro doar ca raspuns la solicitarile facute de dumneavoastra prin e-mail sau telefonic sau atunci cand sunt neclaritati privind o comanda pe care ati plasat-o, dar noi nu vom solicita niciodata detalii bancare prin e-mail. Va rugam sa nu raspundeti la astfel de solicitari. In cazul in care primiti un astfel de email, va rugam intotdeauna sa ne contactati telefonic  0752 245 421  sau prin e-mail. 

Daca primiti vreodata un e-mail în care vi se solicita sa furnizati date specifice cu caracter personal/bancar prin intermediul unui link, nu raspundeti, nu faceti clic pe link si stergeti imediat e-mailul respectiv.

Urmariti-ne pe Facebook