Am pornit de la aceasta idee si am adus in piata romaneasca o gama larga de produse, materiale si dispozitive de ultima generatie, precum si sisteme CAD - CAM. 

Zi de zi, suntem dedicati imbunatatirii sanatatii dentare, astfel ne dorim sa va oferim solutii practice, la un inalt nivel calitativ si livrate in timp util.

De asemenea, oferim asistenta completa in identificare solutiilor optime pentru pacientii dumneavoastra. Consideram ca un parteneriat onest, bazat pe incredere si respect, reprezinta o baza solida in succesul fiecarui business.

Depunem pasiune in ceea ce facem si dorim ca impreuna cu partenerii nostri, cabinete stomatologice, medici dentisti sau alti profesionisti, sa aducem zambetul pe buzele clientului final.

Garantam un standard ridicat de calitate si va punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru buna utilizare a echipamentelor si tehnologiilor digitale destinate cabinetelor stomatologice si colaboram cu un numar vast de furnizori pentru a va pune la dispozitie cele mai inovative produse si tehnologii

Cu o vasta experienta in alegerea celor mai bune echipamente pentru cabinetele stomatologice, echipa Dent Factory este formata din specialisti dedicati partenerilor nostri. Fiecare membru al echipei este in continua formare si perfectionare, astfel incat sa putem livra cele mai eficiente solutii. Ne mandrim cu un colectiv unit, cu principii solide de business si cunostinte aprofundate in materie de produse pentru industria stomatologica.

Distribuitor de produse dedicate cabinetelor stomatologice, Dent Factory este in primul rand un partener de incredere pentru toti practicientii in domeniu. Intreaga echipa va sta, asadar la dispozitie pentru informatii complete referitoare la portofoliul nostru de produse si servicii. 

Cozma Valentin

Valentin Cozma

CEO 

“Calitatea este cel mai bun plan de afaceri”

Urmariti-ne pe Facebook