Referinta: DF336

Marca: BeGreat

Masti protectie premium BeGreat

Masca chirurgicală cu trei straturi hipoalergenice, fără fibră de sticlă, este ușor de purtat și este permeabilă la aer. Permite respirația total nestingherită cu eficiență de filtrare bacteriană. O bandă de nas reglabilă asigură o potrivire perfectă. Cu bandă elastică. Prezentare cutie: 50 bucăți Culori disponibile: Verde Lavandă Roz Galben

Pret 43,00 RON
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Pret redus
Spray Ungere BMS
  • Spray Ungere BMS

Spray Ungere BMS

DF450
BMS DENTAL

Pulverizator de lubrifianti pentru intretinerea tuturor pieselor de mana, cu viteza mare sau viteza redusa.

78,00 RON
67,08 RON Salveaza 14%
cu TVA
Cantitate

Descriere

Spray ungere BMS 500ml

Pulverizator de lubrifianti pentru intretinerea tuturor pieselor de mana, cu viteza mare sau viteza redusa.

Indicatii: Ungere foarte eficienta pentru toate piesele de mana. LUBRIOIL contine un agent anti-rugina care previne micro ruginta pe rulmentii interiori. Capacitate mare de penetrare pentru a asigura acoperirea completa a suprafetei rulmentului. Fiecare recipient are o presiune mare pentru a asigura o rotatie maxima a rulmentului în timpul procesului de lubrifiere. Presiune interna ~4,8 atm la 20° C. Culoare transparenta, aroma de menta.

Instructiuni de utilizare: Se introduce in spatele piesei de mana si se pulverizeaza timp de 1-2 secunde imediat dupa fiecare utilizare si inainte de sterilizare. Stergeti excesul complet.

Important: Tineti in pozitie verticala in timpul utilizarii. Consultati instructiunile de intretinere pentru fiecare piesa de mana.

Compozitie: Ulei mineral alb, contine urme de ulei de menta.

Detalii ale produsului
DF450

4 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook