Transport si retururi

DentFactory - Consumabile si Produse Stomatologice (dentfactory.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • FAN Courier, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  1,00 RON … 90,00 RON   →   25,00 RON
  91,00 RON … 300,00 RON   →   20,00 RON
  300,00 RON sau peste   →   0,00 RON
 • Ridicare din magazin, Store Pickup type

 • SameDay, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  1,00 RON … 90,00 RON   →   25,00 RON
  91,00 RON … 300,00 RON   →   20,00 RON
  301,00 RON sau peste   →   0,00 RON

Retur

 • Produsele sunt neconforme cu specificatiile de pe site. In situatia in care cumparatorul, la momentul primirii coletului, apreciaza ca produsul primit nu respecta specificatiile de pe site, contacteaza Vanzatorul in vederea clarificarii aspectelor sesizate, intrucat, in conformitate cu Termenii si Conditiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompleta din motive legate de spatiu si/sau structura informatiei. In cazul in care se constata o vadita neconformitate cu specificatiile prevazute pe site, Cumparatorul este obligat sa semnaleze neconformitatea in termen de maxim 24 de ore, acesta putand opta pentru inlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre vanzator? In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati prin email la contact@dentfactory.ro sau la 0747854080 in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor? Cumparatorul poate semnala acest lucru in termen de maxim 48 de ore de la data receptiei si poate solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Nu se accepta returul produselor desigilate.

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de email contact@dentfactory.ro 

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat impreuna cu vanzatorul pe adresa punctului de lucru din Bucuresti, sector 1, str. Iosif Iser, nr. 10

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate de cumparator, exceptand situatiile cand produsul s-a livrat gresit sau este defect.

Termenul de returnarea standard, fara invocarea vreunui motiv este de 14 zile calendaristice conform cu reglementarile Europene.