Toate produsele din topul vanzarilor
Omnichroma Blocker Tokuyama
  • Omnichroma Blocker Tokuyama

Omnichroma Blocker Tokuyama

DF48447
Tokuyama

Este un material suplimentar studiat special pentru a fi utilizat în strat subţire pe peretele lingual al cavităţilor de clasa a-III a și a-IV-a extinse. OMNICHROMA BLOCKER se folosește de asemenea pentru mascarea petelor și pigmentaţiilor sau pentru refacerea unor dinţi foarte opaci. Grosimea necesară de OMNICHROMA BLOCKER depinde de cazul clinic. O grosime în strat de 0,5 mm este indicată ca și linie generală, dar poate fi un strat mai gros în cazul dinţilor mai albi și/sau opaci sau un strat mai subţire în cazul celor mai cromatici sau translucizi.

189,00 RON
cu TVA
Cantitate

Descriere

OMNICHROMA BLOCKER se folosește de asemenea pentru mascarea petelor și pigmentaţiilor sau pentru refacerea unor dinţi foarte opaci. Grosimea necesară de  OMNICHROMA BLOCKER depinde de cazul clinic. O grosime în strat de 0,5 mm este indicată ca și linie generală, dar poate fi un strat mai gros în cazul dinţilor mai albi și/sau opaci sau un strat mai subţire în cazul celor mai cromatici sau translucizi.

Cutia contine: 

1 seringă de 2,1 ml (4.0g)

20 PLT de 0,11 ml (20x0.20g)

Detalii ale produsului
DF48447

6 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: DF320141

Marca: Tokuyama

Omnichroma Tokuyama

OMNICHROMA, noutatea Tokuyama Dental la nivel mondial în 2019, este produsul inovator și revoluţionar care exprimă capacitatea maximă de "potrivire cromatică” cu cea mai variată gamã de nuanţe și culori, inclusiv cele din scara VITA, printr-o singură seringã de compozit. Acest lucru este posibil datorită Smart Chromatic Technology, brevetată de TOKUYAMA,...

Pret 189,00 RON
Mai multe
In stoc

Urmariti-ne pe Facebook